Zoeken
In\uitlog

Lessen en opleidingsorkest

Opleiding

Muziekonderwijs is een belangrijk onderdeel binnen Juliana. De drempel moet zo laag mogelijk zijn en toegankelijk voor jong en oud. Met de jaarlijkse deelname aan Meer Muziek in de Klas door middel van het Klassenorkest op de basisschool in Almen en individuele lessen proberen we muziekonderwijs voor iedereen mogelijk te maken. 

Proeflessen

Muziekles nemen kan best een grote stap zijn, dat snappen wij heel goed. Daarom bieden wij altijd een aantal proeflessen aan voordat je daadwerkelijk kiest om muziekles te nemen. Daarom is het Klassenorkest via de basisschool waarin leerlingen in groepsverband les krijgen ook zo fijn om te ontdekken wat je leuk vindt. Maar als je zelf graag een paar proeflessen wilt volgen kun je ons altijd benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muziekles

Elke leerling krijgt wekelijks individueel of in groepsverband les. Na een periode van een aantal maanden les kun je instromen in het jeugdorkest. Het beleid van de vereniging is erop gericht dat je dan binnen 3 jaar het A-examen zou kunnen halen. Leerlingen die geslaagd zijn voor het A-diploma kunnen instromen in het harmonieorkest. En doorgaan met lessen voor de volgende diploma's is natuurlijk ook mogelijk.

Docenten

Docent blokfluit: Gerda Boschloo-Regelink
Docent slagwerk: Otto Camfferman
Docent koper: Henk Vruggink
Docent klarinet: Andrea Klooster
Docent saxofoon: Suzanne Boer

Kosten

Wij zien het als muziekvereniging als onze taak om muziek maken zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarom vergoedt de vereniging een groot deel van de lessen voor onze (jeugd)leden. Zo blijven de leskosten relatief laag wanneer je dit vergelijkt met een muziekschool. Meer over de kosten voor les en deelname aan het orkest leest u hier.

Bertus