In\uitlog
Zoeken

Muziekvereniging Juliana heeft een eigen opleiding voor haar leden.

Blokfluit

De opleiding begint met blokfluitles voor kinderen vanaf 7 jaar en wordt gegeven in groepen. De blokfluitles duurt in principe twee jaar. Tijdens deze twee jaar blokfluitles leert uw kind wat een muziekinstrument is en wat je ermee kunt, ritmes spelen en noten lezen. Het is een goede basis om daarna met een ander instrument verder te gaan. En dat kan ook bij ons!
Indien u of uw kind wel interesse heeft voor een muziekopleiding, maar niet met blokfluitlessen wil beginnen, kan, na overleg met de docent, direct met een ander instrument begonnen worden.

Instrumentopleidingen

Als de basis is gelegd kan worden gestart met een instrumentopleiding. Er kan worden gekozen voor een houtinstrument (klarinet, saxofoon, hobo of dwarsfluit), een koperinstrument (bariton, hoorn, trombone of trompet), maar ook slagwerk is een mogelijkheid. Wij hebben diverse bekwame docenten in dienst die de lessen voor ons verzorgen.
U hoeft natuurlijk niet als kind al begonnen te zijn met het maken van muziek. Ook op latere leeftijd kunt u starten met een instrumentopleiding. U bent van harte welkom.

Tijdens de opleiding wordt toegewerkt naar het muziekexamens. Doel is om in elk geval het A- en B-diploma te behalen. Een enkeling gaat door voor het C- of zelfs het D-diploma. Een hele mooie uitdaging!

De instrumentlessen zijn doorgaans individueel. Om ook te leren samen spelen is er een jeugdorkest.

Wilt u zich opgeven voor lessen of informeren naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.