In\uitlog
Zoeken

Slotavond 2017

Ieder jaar sluit Juliana het seizoen af met een gezellige, actieve slotavond. Dit jaar was deze avond op donderdag 6 juli en stond in het teken van Frankrijk omdat we momenteel bezig zijn met het instuderen van Franse muziekstukken die we op zondag 21 januari 2018 ten gehore zullen brengen in de schouwburg in Lochem.

De avond was georganiseerd door de 2e klarinettisten en zij kunnen met recht trots zijn op hun organisatorische kwaliteiten. We werden ontvangen in de kantine van de ijsbaan met koffie/thee en een lekkernij waarbij we direct in groepen werden ingedeeld. Vervolgens ging je met je groepje alle spelletjes langs: een proeverij met Franse producten, het Kim-spel, natuurlijk Jeu de boules, een quiz en de voeljurk waarbij verschillende items geraden moesten worden. Mede dankzij het prachtige weer werd er volop genoten en hard gestreden.

De winnende groep mocht nog een afsluitend spel spelen waarbij de meiden het opnamen tegen de jongens. Helaas voor de meiden werd dit spel gewonnen door de jongens en daar waren ze maar wat trots op.

Een onweersbui op het einde van de avond maakte dat de boel weer snel opgeruimd was en men met een tevreden gevoel huiswaarts ging.

Chapeau voor de organisatie.