In\uitlog
Zoeken

Muziek in de Almense kerk za 1 juli 2017

Op zaterdag 1 juli heeft Juliana, in het kader van de zomerconcerten van de Almense kerk, een gevarieerd programma ten gehore gebracht waar jong en oud van heeft genoten. Helaas waren de weersomstandigheden dusdanig dat buitenspelen geen optie was waardoor het "hele circus" zich binnen in de kerk afspeelde.

Juliana is een harmonieorkest met veel jeugd (waar ze trots op is) en de jeugdleden hebben deze middag dan ook op verschillende manieren een rol gespeeld. Zij hebben niet alleen hun muziekkwaliteiten laten horen maar ook, onder begeleiding van het orkest, een circusact laten zien. De menselijke kanonskogel was een nog nooit eerder vertoonde act die de mensen op de banken deed sidderen. Wat een spektakel.

Na afloop werden de leden Herman ten Have, Sander de Greef en Linda Schieven gehuldigd voor jaren van trouwe dienst aan onze en andere muziekverenigingen. Sander en Linda waren 25 jaar lid van Juliana en Herman was zelfs 70 jaar actief in de muziek waarvan de laatste 57 jaar bij Juliana.

Al met al een geslaagde middag met veel gezelligheid.