In\uitlog
Zoeken

Playbackshow 2016 en reis China

Tijdens het bezoek aan de 37e Almense Playbackshow (destijds opgezet door onze vereniging) viel het mij op hoeveel deelnemers hun roots hebben liggen bij de plaatselijke harmonie, ofwel onze muziekvereniging Juliana Almen. Van de 51 deelnemers zijn er 22 ooit lid geweest van onze vereniging. Dat gaat van blokfluit, slagwerk, saxofoon, hoorn tot trombone. Van deze 22 jongeren spelen er nu nog 7 mee in ons orkest! Dat is toch een score om blij mee te zijn. En wat een prachtig verzorgde optredens werden er neer gezet. Complimenten voor alle deelnemers. 

Nog een weetje. 

Van 27 december 2015 t/m 5 januari 2016 hebben twee oud-leden deelgenomen aan een concertreis door China. De Stichting Vocal Dating organiseerde voor haar koor een reis naar China. Er was echter ook behoefte aan een orkest om het koor te begeleiden.Via Facebook werden musici gezocht. Teun Boschloo uit Almen (op tenorsaxofoon) tipte Stef de Kruyf uit Wieringerwerf (op trombone). Na auditie te hebben gedaan mochten beiden mee op reis. Een onvergetelijk gebeuren lijkt mij.

Voor al deze mensen geldt: Juliana is trots op wat jullie hebben bereikt zowel met de Playbackshow als de buitenlandse reis.

Dinie Rouwenhorst